Reviews

Based on 75 reviews
87%
(65)
11%
(8)
3%
(2)
0%
(0)
0%
(0)

Proef-box

Echt de aller lekkerste koffie ooit van jullie. Beter gaat het niet worden, dankjewel ;)

Heerlijke volle smaak!

Bakkie troost

Deze heerlijke koffie smaakt net zo lekker als n goeie cappuccino op n Italiaans terras!! Met recht n bakkie troost..... En super snel geleverd!!

Altijd lekker

Supersnelle bezorging, heerlijke koffie!

Superservice, met vragen kan je altijd bij ze terecht, en heerlijke koffie!

Super

Goede koffie super service

Goede reactie op bestelling, snelle levering. Heerlijke koffie.

Super lekker

Heerlijke koffie met goede volle smaak

Heerlijke koffie en perfecte service

Blend No1

Koffie voor mijn ouders (met bonenmachine :)) gekocht en, uiteraard, al meerdere keren op de koffie geweest om mee te mogen genieten. Heerlijke koffie met een volle en intense smaak. Die bestel ik opnieuw voor ze :)!

snelle levering goede verpakking

Eerste koffie geproefd. De huis mix lekker bakje

Colombia Supremo

Heerlijke koffie en goeie service!!

Geweldig vol maar ook zacht.

Echte smaak sensatie, vol zonder bitter te zijn maar juist zacht, ok als je het puur zondet suiker drinkt een feestje voor je smaakpapillen!

A
Herfst Blend
A.K.
Herfstblend

Niet helemaal mijn smaak, ik mis wat ‘warmte’, vind hem ook vrij scherp.

tijd voor koffie

Het is even wennen om te malen, ik ken de beweging nog van vroeger... Maar ik geniet van de tijd die ik neem voor het zetten van koffie en van de betere smaak. Molen op de borst of tussen de knieën: helemaal goed.

Proefpakket

Fijn om zo verschillende blends uit te testen!

Pakketje versturen naar iemand anders

Je neus gaat te gast alleen al bij de geur van deze koffie door de verpakking heen.ik heb het pakketje verstuurd naar iemand die een nieuw huis heeft en ga er vanuit dat hoornse koffie ook goed gaat smaken in friesland dan wil ik het wel voor hen meenemen als ik er weer heen ga . De service telefonisch was geweldig het pakketje is dezelfde dag nog verstuurd

Heerlijke koffie

Zeer snelle verzending van VERS gebrande koffie (dag ervoor) maar dan ... de koffie zelf ... TOP KWALITEIT! (Proefpakket gekocht).
Goed bezig: zwarte roes!

Eerste kennismaking; dikke 10

Super snelle verzending, (proefpakket besteld) en het eerste kopje van de Colombia Supremo smaakte heerlijk. Ben reuze benieuwd naar de andere drie smaken die in het proefpakket zitten. Top kennismaking met Zwarte Roes!

super service

Of ze bij Zwarte Roes goede koffie hebben weet ik (nog) niet want ik zit nog middenin het proces van instellen van mijn espressomachine en maler. Maar de service bij Zwarte Roes is supersnel en heel attent. Wordt snel en uitgebreid gereageerd op mijn (vele) vragen. Ik heb daarom ook geen enkele twijfel dat de koffie ook top is! Dank!

L
Herfst Blend
L.D.
Herfstblend rules!

Bij herfstweer hoort ook een koffie voor dit jaargetijde. Wat mij betreft een zeer geslaagde blend die echt zorgt voor een zwarte roes. Mooie crema met een ronde smaak en een heerlijk "hangende nasmaak" van romige chocolade. Grauw herfstweer buiten, kacheltje aan en genieten maar!

Super lekkere espresso

Heb de espresso geproefd bij rest vd Kroft in Hoorn en die was zo lekker dat ik daar vroeg welke koffie dat was! Zodoende deze besteld maar heb helaas nog geen espresso apparaat. Ben nog zoekende... Maar is echt heel erg lekkere koffie.

Lekkere blend

Top koffie. Iedere dag genieten.

B
Honduras Los Laureles
B.P.
Mooie Koffie

De Honduras Los Laureles is een prachtige koffie. Vooral de nasmaak is heerlijk. Zeker een aanrader, net zoals de anders bonen van Zwarte Roes.